Veszélyelemzés - HACCP
A HACCP kötelező
Az élelmiszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozó cégek részére 2001 januártól kötelező a HACCP rendszerek kialakítása.
A HACCP jelentése
A HACCP az angol Hazard Analysis Critical Control Points szavakból készült mozaikszó. Magyarul: Veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok.Az élelmiszer fogyasztók, vagyis mindannyiunk védelmében minden élelmiszerrel foglalkozó cégnek:
- Higiénikusan és biztonságosan kell dolgozni
 - Fel kell mérni, hogy tevékenysége során keletkezhet-e fogyasztót károsító vagy mérgező anyag
 - Alkalmaz-e olyan intézkedéseket melyek a veszélyszintet, a kockázatot a lehető legkisebb mértékűre csökkentse
 
HACCP - Referenciáink:
| Cégnév | 
                        Helység | 
                        Év | 
                        Mennyiség | 
                      
| Vízművek Étterem | Budapest | 2002 | 
                        1500 adag/nap | 
| Family Frost Kft | Magyarország | folyamatban | 14 hűtő ház | 
| TUUREX Kft (Szakközépiskola konyhája) | Budapest | 2003 | 
                        200 adag/nap | 
| Pogonyi Cukrászda | Isaszeg | 2002 | 
                        |
| Racsics Cukrászda | Budapest | 2002 | 
                        |
| Évike Süti Cukrászda | Budapest | 2002 | 
                        |
| Anita Cukrászda | Tóalmás | 2003 | 
                        |
| Tünde Büfé | Fót | 2003 | 
                        |
| Volán RT Andor u. Üzemi Étkezde | Budapest | 2004 | 
                        |
| Volán RT Árpád híd Üzemi Étkezde | Budapest | 2004 | 
                        |
| Volánbusz Üzemi Étkezde | Budapest | 2004 | 
                        |
| Bio Patika Gyógybolt | Budapest | 2004 | 
                        |
| Árkdia Kávézó | Budapest | 2004 | 
                        |
| Gold Delikát | Budapest | 2004 | 
                        |
| Ivóka Söröző | Érd | 2004 | |
| Melegkonyhás Büfé | Budapest | 2004 | 
Minden cégnél az ÁNTSZ felülvizsgálatok eltérés nélkül 2003 évben
megtörténtek.
